Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ίσως ετοιμάζει εξομοίωση του PS3 για το PS5

*
Ο γνωστός δημοσιογράφος του Venturebeat, Jeff Grubb υποστηρίζει ότι πολύ πιθανό η Sony να ετοιμάζει μία λύση, μέσω εξομοίωσης, για να φέρει παιχνίδια του PS3 στο PS5, δίχως να απαιτείται αυτά να γίνονται stream μέσω του Internet.

"Μιλώντας για αυτό όλη την εβδομάδα, έψαξα, ρώτησα, φαίνεται ότι η Sony ίσως ετοιμάζει μία προσομοιωση για το PS3 στο PS5. Ίσως πάρει αρκετό χρόνο. Θα ήθελα να μας μιλούσαν γα αυτό. Να μας έλεγαν ότι ενδιαφέρονται γιατί αυτό είναι που λείπει από την ανακοίνωση για το PS Plus...εγώ πιστεύω ότι δεν νοιάστηκαν καθόλου. Τα έβαλαν όλα μαζί βρήκαν ένα όνομα και τα πούλησαν".


Ναι μεν αυτό δεν έχει ειπωθεί δημοσίως, όμως είναι κοινή παραδοχή ότι λόγω της αρχιτεκτονικής του PS3 και του επεξεργαστή Cell, η προσομοίωση του συστήματος στο PS5 μέσω software είναι εξαιρετικά δύσκολη. Υπάρχουν όμως και κάποιοι όπως ο YouTuber ModernVintageGamer, developer της Night Dive Studios, που θεωρούν ότι η προσομοίωη του PS3 στο PS5 είναι εφικτή, όμως η Sony δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει μερικά εκατομμύρια για την πραγματοποίησή της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Άντε SONY κουνά το κώλο σου και κάνε ένα περιποιημένο Emulator για PS3 - PS2 και PS1 Backwards Compatibility στο PS5 μας.
      Και σταμάτα επιτέλους την ηλίθια καραμέλα (που κούρασε ακόμα και σένα) ότι είναι πολύ δύσκολο το Backwards Compatibility του PS3 στο PS5. Εξάλλου ο Mark Cerny σε συνέντευξη του είπε ότι στο PS5 γίνεται αν θέλουν!

      Κούρασες απλά.....................

*