Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony και η Naughty Dog αποκάλυψαν το The Last of Us Part II Remastered (trailer)

Η Sony Interactive Entertainment και η Naughty Dog ανακοίνωσαν το The Last of Us Part II Remastered για το PlayStation 5. Θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024. Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση έναντι €10. Επίσης θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα saves τους.



Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, η Standard και η W.L.F. Η δεύτερη θα είναι διαθέσιμη νέσω του PlayStation Direct σε επιλεγμένες αγορές. Θα περιλαμβάνει μια θήκη SteelBook. τέσσερα enamel pins, ένα Washington Liberation front patch και 47 Society of Champions trading cards, που περιλαμβάνουν οκτώ holographic cards. Οι προπαραγγελίες για όλες τις εκδόσεις θα ξεκινήσουν στις 5 Δεκεμβρίου.



Το The Last of Us Part II Remastered θα έρθει με βελτιωμένα γραφικά, όπως native 4K στο Fidelity Mode, 1440p upscaled σε 4K στο Performance Mode και την επιλογή για Unlocked Framerate σε τηλεοράσεις που υποστηρίζουν VRR. Ακόμα, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται texture με βελτιωμένη ανάλυση, αυξημένο επίπεδο λεπτομερειων, βελτιωμένο επίπεδο σκιάσεων, animation sampling rate και πολλά άλλα, Ακόμα, το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του DualSense wireless controller, όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers για μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

Επίσης, θα υπάρχουν νέεοι τρόποι να παίξετε, όπως το Roguelike Mode: No Return και το Guitar Free Play Mode. Τέλος, έχει προστεθεί επιλογή για Director’s Commentary.

Όλες οι λεπτομέρειες για το The Last of Us Part II Remastered στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*