Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony κυκλοφόρησε στο Spotify τα soundtracks τίτλων όπως Gravity Rush, Shadow of the Colossus και Wild Arms

*
Οι λάτρεις των videogame OSTs έχουν πλέον τη δυνατότητα να ακούσουν τα soundtracks διάφορων νέων τίτλων της Sony μέσα από το Spotify. Η ιαπωνική εταιρεία έκανε διαθέσιμη τη μουσική παιχνιδιών όπως Gravity Rush, Shadow of the Colossus, Wild Arms και PoPoLoCrois, διευρύνοντας τη λίστα με τη δισκογραφία της Sony Interactive Entertainment Sound Team. Στην εν λόγω λίστα ήταν ήδη διαθέσιμα τα OSTs των Bloodborne και The Last Guardian.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη κυκλοφορίας τους και στο Apple Music. Πάντως, τους τελευταίους μήνες έχουμε δει τη διάθεση των soundtracks πολλών επιτυχημένων videogames, όπως Elden Ring, Destiny, Silent Hill και Final Fantasy και μάλιστα στις περισσότερες online υπηρεσίες streaming για μουσική.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*