Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony πρόσθεσε Star Ratings για video games στο PS Store

*
Η Sony ανακοίνωσε τα Star Ratings για το PS Store, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως βαθμολογούν άλλοι παίκτες έναν τίτλο πριν προχωρήσετε στην αγορά του.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες που δημοσιεύει το Eurogamer, το Robocop: Rogue City έχει star rating 4,53 στο PlayStation Store, ενώ το The Lord of the Rings: Gollum, βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά, στο 2,59.






Το νέο αυτό σύστημα βαθμολόγησης δεν περιορίζεται μόνο σε πρόσφατες κυκλοφορίες και παράδειγμα αποτελεί το Uncharted 2: Among Thieves, με 4.59 stars.



Η βαθμολογίες δίνονται από χρήστες του PlayStation, που μπορούν να αξιολογήσουν ένα παιχνίδι μόνο αν το έχουν στην κατοχή τους με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που είναι πολύ σωστό για προφανείς λόγους.

Απλά, στο παιχνίδι που σας ενδιαφέρει επιλέγετε Rate και το βαθμολογείτε με τα αστέρια που πιστεύετε οτι αξίζει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*