Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ακύρωσε το Just Cause Mobile

*
Η Square Enix προχώρησε στην ακύρωση του Just Cause Mobile. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού σταμάτησε και η έκδοση early access θα αποσυρθεί από τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

"Με μεγάλη μας θλίψη σας ανακοινώνουμε το τέλος της ανάπτυξης του Just Cause Mobile”, δήλωσε η Anne-Lou Grosbois-Favreau, global brand lead της Square Enix για τη σειρά Just Cause.


"Από τις 3 Ιουλίου 2023, το παιχνίδι δεν θα υπάρχει πλέον στα ψηφιακά καταστήματα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνουμε μια τέτοια ανακοίνωση, ειδικά στους fans μας που περίμεναν την κυκλοφορία. Εκτιμούμε ειλικρινά την υποστήριξη που μας παρείχατε".

"Λάβετε υπόψη ότι για τυχόν Blue Diamonds που αγοράστηκαν κατά το Regional Early Access έχουν επιστραφεί πλήρως τα χρήματα στον λογαριασμό σας στο Google Play στις 24 Φεβρουαρίου 2023".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*