Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε το Symbiogenesis, franchise που βασίζεται σε NFTs

*
Η Square Enix ανακοίνωσε ένα νέο franchise που βασίζεται σε NFTs. Το Symbiogenesis περιγράφεται από την εταιρεία ως το "πρώτο ψηφιακό συλλεκτικό έργο τέχνης σχεδιασμένο εξ' αρχής για τους fans του Web3". Σύμφωνα με τη Square Enix, το Symbiogenesis τοποθετείται σε έναν αυτόνομο κόσμο όπου συμβιώνει ένα ευρύ cast χαρακτήρων, που μπορούν να συλλεχθούν ως ψηφιακά αντικείμενα τέχνης. Υπόσχεται να προσφέρει μια διαδραστική ιστορία και μια εξειδικευμένη κοινότητα.

Τα αντικείμενα τέχνης που συλλέγουν οι παίκτες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χαρακτήρες σε μια ιστορία που διαδραματίζεται σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου οι χρήστες καλούνται να αποκαλύψουν ένα μυστήριο, μέσω της ολοκλήρωσης αποστολών σχετικών με ερωτήματα γύρω από το μονοπώλειο και τη διανομή πόρων. Ακόμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως εικόνες για το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Οι πωλήσεις των NFTs του Symbiogenesis NFTs θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2023, μαζί με μία δωρεάν υπηρεσία καταλόγου.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το αν το blockchain θα έχει επιπτώσεις στα μεγαλύτερα franchises της Square Enix, ο πρόεδρός της, Yosuke Matsuda απάντησε: "Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σκεφτούμε τη δημιουργία Dragon Quest και Final Fantasy blockchain games".

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να πουλάει action figures που έρχονται με ψηφιακά NFTs. Μια φιγούρα του Cloud Strife η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο θα κοστίζει $129,99, θα υπάρχει όμως και μία "Digital Plus Edition" στα $159,99.

Η Digital Plus Edition είναι αποκλειστικότητα του Square Enix Store και περιλαμβάνει κωδικούς για την εξαργύρωση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού αυθεντικότητας αλλά και την ψηφιακή έκδοση της φιγούρας, την οποία θα μπορείτε να απολαύσετε σε ένα PC ή smartphone. Πάντως υπάρχει η προειδοποίηση πως το NFT ίσως καταστεί άχρηστο, αν η πλατφόρμα Enjin που διαχειρίζεται αυτές τις ψηφιακές διανομές πάψει να λειτουργεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*