Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix αναζητά ιδέες για τα DLC του Final Fantasy 16

*
Σύμφωνα με το παραγωγό του Final Fantasy 16 Naoki Yoshida, η Square Enix αναζητά ιδέες για τα πιθανά DLC του τίτλου. Σε συνέντευξή του με το GamerBraves, ο Yoshida αναφέρει πως ο κύριος στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να προσφέρει μια εμπειρία που θα απολαμβάνεται χωρίς την ύπαρξη DLC, ωστόσο γνωρίζει την ανάγκη των παικτών για περισσότερο υλικό.

Διαβάστε παρακάτω την δήλωσή του: "Όπως γνωρίζετε, δημιουργώντας το Final Fantasy 16, το μόνο πράγμα που θέλαμε ήταν να δημιουργήσουμε ένα full complete story, κάτι που θα απολαμβάνατε από την αρχή μέχρι το τέλος 100% χωρίς την ύπαρξη DLC και πιστεύω πως το καταφέραμε. Ωστόσο, τώρα καταλαβαίνουμε από το feedback που έχουμε λάβει από τους παίκτες πως αρκετοί από αυτούς θέλουν να δουν περισσότερα. Για εμάς, το δεχόμαστε και σκεφτόμαστε όλες τις πιθανές λύσεις για να σας δώσουμε κάτι παραπάνω στο άμεσο μέλλον".

Σύμφωνα με την Square Enix, πουλήθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα του Final Fantasy 16 στη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*