Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix βγάζει από την πρίζα το Babylon’s Fall

*
Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Babylon's Fall, η Square Enix, επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα πάψει να είναι διαθέσιμο και το μεγάλο update που ετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό, ακυρώνεται.

"Με την επιθυμία να παραδώσουμε ένα εξαιρετικό online multiplayer action RPG, κυκλοφορήσαμε στις 3 Μαρτίου 2022, αυτό το παιχνίδι, ενώ όλον αυτό τον καιρό, εργαζόμασταν σε αυτό, για να το εξελίξουμε ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, με μεγάλη μας λύπη, σας πληροφορούμε πως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, η υπηρεσία θα παύσει να λειτουργεί. Παράλληλα οι πωλήσεις των physical και digital versions σταματούν άμεσα.

Από την στιγμή αυτή και μετά, ότι έχει να κάνει με in-game currency και αντικείμενα που αγοράσατε, δεν θα είναι προσβάσιμα. Από τώρα έως και την ημέρα που θα σταματήσει το παιχνίδι να είναι προσβάσιμο στο κοινό, θα τρέξουμε κάποιες δραστηριότητες, ως ευχαριστώ στους παίκτες μας".


Στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, υπάρχει το εξής μήνυμα: "BABYLON’S FALL will be ending service on February 28, 2023, 18:00 JST / 09:00 GMT / 01:00 PT".
Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα με τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής, μέχρι το παιχνίδι να πάει offline. Ήδη έχει σταματήσει η πώληση του in-game currency, Garaz.

Στις 29 Νοεμβρίου, θα τελειώσει η δεύτερη σεζόν και θα σταματήσει και η πώληση του Premium Battle Pass. Εκείνο το χρονικό διάστημα, θα αρχίσει η "Final Season", όπου θα ανταμείψει τους παίκτες με ξεχωριστά αντικείμενα να οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Το Babylon’s Fall, από την ημέρα που κυκλοφόρησε είχε τις χειρότερες κριτικές. Κάποιοι το θεωρούν το παιχνίδι με τα χειρότερα reviews στο PS5 και άλλοι το χειρότερο παιχνιδι της χρονιάς. Υπήρξε μάλιστα και περίοδος που είχε μόνο έναν παίκτη.

Δεδομένης της επιτυχίας που δεν είχε, η συγκεκριμένη κίνηση δεν μας κάνει και μεγάλη εντύπωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*