Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει την αρίθμηση στους τίτλους της σειράς Final Fantasy

*
Μια σημαντική αλλαγή ενδέχεται να κάνει η Square Enix στη σειρά Final Fantasy, καθώς σύμφωνα με τον παραγωγό του Final Fantasy 16, Naoki Yoshida η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει την αρίθμηση των τίτλων.

Ο Naoki Yoshida σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ Magazine, αναφέρει πως η Square Enix σκέφτεται να αφαιρέσει την αρίθμηση από τους βασικούς τίτλους του Final Fantasy, ώστε να μην δίνει την εντύπωση σε νέους παίκτες ότι θα πρέπει να παίξουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Ο Naoki Yoshida δήλωσε “Αρκετοί παίκτες θα βλέπουν το Final Fantasy ως ένα κόμικ που θα τους δίνει την εντύπωση ότι θα πρέπει να διαβάζουν την ιστορία από την αρχή για να καταλάβουν τα γεγονότα. Είναι δύσκολο από πλευράς marketing, καθώς θα πρέπει να αναφέρουμε σε κάθε κυκλοφορία ότι δεν χρειάζεται να έχετε παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια”.

Ο Naoki Yoshida πρόσθεσε πως έχει συζητήσει με υψηλόβαθμα μέλη της Square Enix να σταματήσει η γενική αρίθμηση των τίτλων αναφέροντας: “Ίσως είναι ο καιρός να σταματήσουμε να αριθμούμε τους τίτλους. Για παράδειγμα, έχετε το Final Fantasy 14 και ένας νέος παίκτης σας ρωτάει γιατί να παίξω το Final Fantasy 14 εάν το Fintal fanatasy 16 έχει κυκλοφορήσει; Γιατί δεν το ονομάζουν Final Fantasy Online και να αφαιρέσουν τους αριθμούς για να είναι εύκολα κατανοείτο; Το αν θα λέγεται Final Fantasy 17 ή Final Fantasy 18 είναι καθαρά στην ομάδα που αναπτύσσει τον τίτλο ή στον υπεύθυνο της εταιρείας”.


Το Final Fantasy 16 θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου για το PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*