Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix επιβεβαιώνει πως το FOAMSTARS χρησιμοποιεί assets δημιουργημένα από τεχνητή νοημοσύνη

*
Η Square Enix επιβεβαίωσε πως το επερχόμενο online shooter FOAMSTARS χρησιμοποιεί AI-generated art. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του VGC, ο παραγωγός του FOAMSTARS Kosuke Okatani δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης χρησιμοποίησε το εργαλείο Midjourney που παράγει εικόνες μέσα από περιγραφές.

"Όλα τα σημαντικά στοιχεία του FOAMSTARS - από το gameplay μέχρι και τα πράγματα που θα έκαναν το παιχνίδι διασκεδαστικό - φτιάχτηκαν από ανθρώπινο χέρι. Ωστόσο θέλαμε να πειραματιστούμε με AI. Όσον αφορά το περιεχόμενο του παιχνιδιού, αυτό αποτελεί το 0.01% ή ακόμη λιγότερο. Με αυτό δημιουργήσαμε τα icons στο παιχνίδι." αναφέρει ο Okatani.


"Ως developers, πάντα κοιτάμε πως οι νέες τεχνολογίες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των παιχνιδιών. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήσαμε το Midjourney για να δημιουργήσουμε εικόνες από απλό κείμενο. Αγαπάμε το αποτέλεσμα και το χρησιμοποιήσαμε στα final album covers. Όλα τα άλλα τα έφτιαξαν οι υπάλληλοί μας", αναφέρει η Square Enix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*