Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική στην υιοθέτηση AI

*
Ο πρόεδρος της Square Enix, Takashi Kiryu δηλώνει ότι η εταιρεία του θα ασκήσει επιθετική πολιτική όσον αφορά την υιοθέτηση ΑΙ στις διαδικασίες ανάπτυξης και λανσαρίσματος των προϊόντων της στο μέλλον.

Σε επιστολή του με αφορμή την έλευση του 2024, ο Kiryu κάνει αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, που περιλαμβάνουν την αξιολόγηση παιχνιδιών τα οποία βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης και την επιτάχυνση του πλανου να παρασχεθούν επιπλέον πόροι στις ομάδες της εταιρείας.


Ο Kiryu είπε επίσης ότι η Square Enix επεκτείνει την ανταλλαγή γνώσεων με στόχο την τυποποίηση των διαδικασιών της και την "ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς της", καθώς και την ενθάρρυνση της στενότερης συνεργασίας μεταξύ των ομάδων δημιουργίας περιεχομένου και κυκλοφοριών.

Ίσως το πιο σημαντικό τμήμα της επιστολής είναι αυτό που αποκαλύπτει τις φιλοδοξίες του προέδρου στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

"Σκοπεύουμε επίσης να είμαστε επιθετικοί στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων τεχνολογιών αιχμής τόσο στην ανάπτυξη περιεχομένου όσο και στις εκδοτικές μας διαδικασίες", έγραψε ο Kyriu.

"Βραχυπρόθεσμα, στόχος μας θα είναι να ενισχύσουμε την αναπτυξιακή μας παραγωγικότητα και να επιτύχουμε μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στις προσπάθειες του τμήματος μάρκετινγκ. Μακροπρόθεσμα, ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε νέες μορφές περιεχομένου για τους καταναλωτές, καθώς πιστεύουμε ότι η τεχνολογική καινοτομία αντιπροσωπεύει επιχειρηματικές ευκαιρίες".

"Πιστεύω ότι το δημιουργικό AI έχει προοπτικές όχι μόνο να αναδιαμορφώσει ό,τι δημιουργούμε αλλά και να αλλάξει ριζικά στις διαδιακασίες που χρησιμοποιούμε στη δημιουργία, όπως ο προγραμματισμός". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*