Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix θέλει να μεταφέρει στο εσωτερικό της όλη την ανάπτυξη των video games της

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Square Enix, ο πρόεδρος της εταιρείας, Takashi Kiryu, ανακοίνωσε δραστικές αλλαγές στη διαδικασία ανάπτυξης με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παιχνιδιών. Υποστηρίζεται ότι ο Kiryu παρουσίασε ένα πλάνο για τη μείωση της εξάρτησης της ανάπτυξης από τρίτους και στο μέλλον η εταιρεία αναμένεται να επικεντρωθεί στη δημιουργία μεγάλων παιχνιδιών με δικά της μέσα, ώστε να επιτύχει τη βελτίωση της ποιότητας και τα περιθώρια κέρδους.

"Πραγματοποιούμε μια ανασκόπηση από μηδενική βάση για να προσδιορίσουμε τι είδους οργανωτική δομή είναι απαραίτητη για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους του χρονοδιαγράμματός μας και ποια προσέγγιση είναι καλύτερη", είπε ο Kiryu.


Νεότερα για τη νέα δομή δεν πρόκειται να υπάρξουν πριν από την προσεχή Άνοιξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*