Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix υπόσχεται σύντομα ανακοινώσεις για την 35η επέτειο της σειράς Final Fantasy

*
Η Square Enix ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με τους επερχόμενους εορτασμούς της 35ης επετείου της σειράς Final Fantasy. Στο πλαίσιο της ανάλυσης των πιο πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, η Square Enix έκανε γνωστές τις προθέσεις της για την κυκλοφορία πολλών καινούργιων τίτλων εντός του 2022.

Ανέφερε παρόλα αυτά πως η προτεραιότητά της είναι το Final Fantasy και πως σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις για τα 35 χρόνια της δημοφιλούς σειράς. Λέγεται πως οι εν λόγω ανακοινώσεις ενδέχεται να συμβούν ακόμα και μέσα στον Ιούνιο του 2022 - πιθανότατα κοντά στη διεξαγωγή του Summer Game Fest 2022 που κάνει ντεμπούτο στις 9 Ιουνίου. Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από αυτές τις ανακοινώσεις, η σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας υπόσχεται πολλούς νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τους κόσμους του Final Fantasy.

Πρόσφατα ο Yoshinori Kitase, original director του Final Fantasy VII, δήλωσε πως στις προθέσεις του είναι η αποκάλυψη των πρώτων λεπτομερειών για το sequel του Final Fantasy VII Remake. Θα λέγαμε λοιπόν πως το ενδεχόμενο της εμφάνισης ενός Final Fantasy VII Remake Part 2 είναι αρκετά πιθανό. Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

Ολοκληρώνοντας η Square Enix δεν παρέλειψε να αναφέρει και το επόμενο παιχνίδι της σειράς, το Final Fantasy XVI, το οποίο ελπίζει να παρουσιάσει εκ νέου μέσα από ένα καινούργιο trailer κάποια στιγμή "σύντομα".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*