Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η streaming κονσόλα Xbox που ετοίμαζε η Microsoft δεν κυκλοφόρησε λόγω του κόστους της

*
Ο Phil Spencer μίλησε για τη streaming κονσόλα Xbox που, τελικά, δεν κυκλοφόρησε ποτέ εξαιτίας του κόστους παραγωγής της. Το πρωτότυπο της συσκευής, που φέρει το όνομα Keystone, εμφανίστηκε σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Spencer στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στις 10 Οκτωβρίου 2022.

"Ήταν πιο ακριβή σε σχέση με αυτό που θέλαμε, όταν δημιουργήσαμε το πρωτότυπο", ήταν η αιτιολόγηση του Spencer στο γιατί δεν κυκλοφόρησε ποτέ η streaming κονσόλα Xbox. Συνέχισε λέγοντας πως, "τότε αποφασίσαμε να στραφούμε στο smart TV streaming app (του Xbox)". Πάντως, η Microsoft δεν έχει εγκαταλείψει το εν λόγω project.


Ο Spencer δήλωσε πως η εταιρεία  περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσει το Keystone, εφόσον μπορεί να το κάνει με μια προσιτή τιμή. Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος της Microsoft είναι η κυκλοφορία της streaming κονσόλας Xbox με τιμή 99 ή 129 δολάρια. Όμως, στην παρούσα φάση, δεν θα μπορούσε να το κάνει με τιμή αισθητά χαμηλότερη του Xbox Series S (299 δολάρια).

Για την ώρα λοιπόν, το Keystone παραμένει στα – όχι και τόσο άμεσα – σχέδια της Microsoft.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Η πλάκα είναι ότι δεν αναφέρει ως λόγο της μη κυκλοφορίας ότι η εφαρμογή είναι σε στάδιο beta και δεν υπάρχει παγκόσμια υποστήριξη. Αλλά μάλλον δεν μπορούν να βγουν και να πουν κάτι τέτοιο γιατί θα ρεζιλευτούν. Ακόμα και σήμερα η εφαρμογή είναι αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό στην ποιότητα απεικόνισης. Ας σοβαρευτούν πρώτα και μετά μιλάμε για streaming κονσόλα.

*