Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Supergiant Games επιβεβαίωσε εικασία fan για το reveal trailer του Hades II

Μετά από την αποκάλυψη του Hades II, μέσα από ένα trailer που προβλήθηκε στα The Game Awards 2022, προέκυψε ένα τεράστιο ερωτηματικό για τους fans του πρώτου τίτλου.

Συγκεκριμένα, απορούν για το ποιος εμφανίζεται στο τέλος του trailer. Ένας χρήστης του Twitter απευθύνθηκε στην ίδια τη Supergiant Games, αναζητώντας απαντήσεις. Η ερώτηση ήταν, αν αυτός που εμφανίζεται στο τέλος του trailer είναι ο Hades. Ο επίσημος λογαριασμός της Supergiant Games ανταποκρίθηκε σχεδόν άμεσα, επιβεβαιώνοντας πως ο Hades είναι αυτός που εμφανίζεται στη δραματική κατάληξη του video.



Όμως, τελικά, δεν χρειαζόταν ένα fan theory για να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο γεγονός. Οι πιο παρατηρητικοί, εντόπισαν το όνομα του Hades στη λίστα με τους ρόλους του voice acting, τα credits του trailer.

Το Hades II θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PC (Steam, Epic Games Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*