Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η συλλογή παιχνιδιών Felix the Cat θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4 και Nintendo Switch

*
Η Konami ανακοίνωσε πως η συλλογή Felix the Cat θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Ο συγκεκριμένος τίτλος περιλαμβάνει μια συλλογή από δύο κλασσικούς τίτλους της σειράς Felix the Cat και θα τρέχει στην Carbon Engine της Limited Run Games. Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε ακόμη η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το bundle θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες μέσω της Limited Run Games ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 9 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 10 Μαρτίου. H standard edition θα περιέχει μια κόπια με τον ομώνυμο τίτλο του 1992 για το Nintendo Entertainment System και του 1993 που κυκλοφόρησε για Nintendo Game Boy. Η classic edition, εκτός από όλα τα παραπάνω θα περιέχει soundtrack σε φυσική μορφή, αναδιπλούμενο πόστερ και όλα αυτά σε συσκευασία εμπνευσμένη από το αυθεντικό κουτί κυκλοφορίας του Felix the Cat για το Nintendo Entertainment System.


Μέσω της Carbon Engine και με λίγη βοήθεια από τη magic bag of tricks του Felix θα δείτε νέα χαρακτηριστικά που έρχονται να φέρουν αέρα φρεσκάδας, μαζί με νέο σύστημα save όπως και άλλες διορθώσεις που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*