Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η συνθέτρια των Bloodborne και Elden Ring αποχώρησε από τη FromSoftware (video)

Η Yuka Kitamura ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη FromSoftware, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της ως ανεξάρτητη.

Η συνθέτρια Ring ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία το 2013, την περίοδο που αναπτυσσόταν το Armored Core: Verdict Day και έγραψε μουσική για τα Dark Souls 2, Bloodborne, Dark Souls 3, Déraciné, Sekiro: Shadows Die Twice και Elden Ring. Η επόμενη κυκλοφορία της FromSoftware είναι το Armored Core VI: Fires of Rubicon, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η Kitamura συνείσφερε και στο δικό του soundtrack.


Πρόσφατα η Bandai Namco άνοιξε ένα νέο κανάλι στο YouTube, στο οποίο δημοσιεύει μουσική από τίτλους που κυκλοφορεί. Μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κομμάτια από κυκλοφορίες της FromSoftware, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και συνθέσεις της Kitamura. Ένα από αυτά, ακολουθεί στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*