Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take Two Interactive δεν βλέπει με καλό μάτι το "R" στο λογότυπο της Remedy Entertainment

*
Διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην Take Two Interactive και τη Remedy Entertainment, με αφορμή το λογότυπο της δεύτερης που υποστηρίζεται ότι αντιγράφει το R* της Rockstar Games.

Η Remedy αποκάλυψε το νέο της λογότυπο τον περασμένο Απρίλιο. "Η σφαίρα στο γράμμα R στο παλιό λογότυπο αντιπροσώπευε την εποχή του Max Payne, όμως η Remedy του τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα παιχνίδι. Έχουμε μια λίστα από παιχνίδια, νέα και παλιά. Ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε την οπτική μας ταυτότητα για να είναι πιο επίκαιρη, να παρουσιαστεί η εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και να εκφραστεί καλύτερα το όραμα της σημερινής Remedy", είχε γράψει τότε σε blog post η ομάδα ανάπτυξης του Alan Wake.


Από πλευράς της, η Take Two υποστηρίζει ότι το νέο αυτό λογότυπο μπορεί να μπερδέψει ένα μέρος των καταναλωτών.

Τον Μάιο του 2023 κατατέθηκαν αιτήματα για την κατοχύρωση δύο παραλλαγών του λογότυπου, για τα οποία η Take Two δήλωσε την αντίθεσή της.

Εικόνα: Eurogamer 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*