Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two Interactive ίσως να μαρτύρησε πότε θα κυκλοφορήσει το GTA 6

*
Η εκδότρια εταιρεία του Grand Theft Auto, Take-Two Interactive, ανέφερε πως αναμένει ρεκόρ εσόδων κατά το επόμενο οικονομικό έτος και ίσως αυτό οφείλεται στην κυκλοφορία του GTA 6. Κατά την συνάντηση εσόδων του τρέχοντος οικονομικού έτους, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023 και τελειώνει τον Μάρτιο του 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε $1.2 δισεκατομμύρια σε συνολικά έσοδα για το πρώτο τέταρτο του χρόνου, το οποίο ήταν αισιόδοξο για την ίδια.

Η αρχική της πρόβλεψη για το τρέχον οικονομικό έτος, είναι $5.45 ~ $5.55 δισεκατομμύρια δολλάρια, οπότε προς το παρόν η εταιρεία είναι εντός των προσδοκιών της.


Εν συνεχεία όμως, ο Strauss Zelnick, CEO και πρόεδρος της Take-Two Interactive, δήλωσε τα εξής:
«Παραμένουμε αισιόδοξοι πως έχουμε τοποθετηθεί στην κατάλληλη θέση στην βιομηχανία, έτσι ώστε να έχουμε σημαντική αύξηση εσόδων κατά το οικονομικό έτος 2025, το οποίο πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει σε νέα επίπεδα απόδοσης λειτουργικότητας.»

Αργότερα στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους επενδυτές της εταιρείας και δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος για το «επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας».

Τέτοιου είδους προβλέψεις, ενδεχομένως και να σημαίνουν κάποιο πιθανό λανσάρισμα του Grand Theft Auto VI. Αν η Take-Two δεν βγεί εκτός προγραμματισμού, τότε το επερχόμενο sequel της Rockstar Games θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή πρίν τον Μάρτιο του 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*