Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two Interactive καλείται να αποζημιώσει την tattoo artist του Randy Orton

*
Η Take-Two Interactive και η World Wrestling Entertainment, Inc (WWE) καλούνται σύμφωνα με δικαστική απόφαση να αποζημιώσουν την tattoo artist του Randy Orton, καθώς τα σχέδια της εμφανίζονται σε διάφορα παιχνίδια της σειράς WWE.

Όπως δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με δικαστική απόφαση οι δύο εταιρείες θα πρέπει να αποζημιώσουν την Catherine Alexander με το χρηματικό ποσό των €3750, για τα σχέδια της που εμφανίζονται χωρίς την συγκατάθεση της στα WWE 2K16, WWE 2K17 και WWE 2K18. Στη δημοσίευσή το Reuters αναφέρει πως η Catherine Alexander πίεσε για μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, συμπεριλαμβανομένου και μεριδίου από τις πωλήσεις των παιχνιδιών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της σχεδιάστριας, η νίκη δεν αφορούσε το χρηματικό κέρδος αλλά την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, κάτι που η δικαστική απόφαση μπορεί να αποτελέσει ορόσημο μια πιο ορθή χρήση σε μελλοντικά παιχνίδια. Η Take-Two Interactive είχε κερδίσει στο παρελθόν παρόμοια δικαστική διαμάχη το 2020 που αφορούσε το NBA 2K.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*