Η Take-Two Interactive ζήτησε να κατέβει ένα διαφημιστικό video του Goat Simulator 3, που περιλάμβανε πλάνα από τη μαζική διαρροή του GTA 6 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το διαφημιστικό παρουσίαζε στο κοινό έναν κωμικό NPC με το όνομα Shaun. Ήταν ένα video ακριβώς στο πνεύμα που έπρεπε για να προωθηθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς. Όμως οι δημιουργοί μάλλον το παράκαναν με το αστείο και έβαλαν τον Shaun μπροστά από πλάνα που προέρχονταν από τη διαρρροή του GTA 6, κάτι που εξόρισε τη μητρική εταιρεία της Rockstar Games.
Ήταν ένας τρόπος να φέρει η Coffee Stain North το Goat Simulator 3 στο επίκεντρο της δημοσιότητας; Πολύ πιθανό. Το παιχνίδι κυκλοφορεί για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

GTA 6: Αναφορές για αφόρητες συνθήκες εργασίας στη Rockstar Games ώστε να αποφευχθεί νέα καθυστέρηση
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity