Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two προγραμματίζει μαζικές απολύσεις υπαλλήλων

*
Η Take-Two πρόκειται να απολύσει μαζικά εργαζόμενους, καθώς θέλει να εξοικονομήσει $50 εκατομμύρια, ως μέρος αυτού που αποκαλεί “πρόγραμμα μείωσης εξόδων”.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Rockstar και 2Κ Games αποκάλυψε τα σχέδιά της κατά το meeting που έκανε για το τρίτο οικονομικό της τρίμηνο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της:


"Λόγω της ισχυρής δέσμευσης της Take-Two για αποτελεσματικότητα, η εταιρεία εφαρμόζει ένα πρόγραμμα μείωσης κόστους που αναμένεται να αποφέρει ετήσια εξοικονόμηση άνω των 50 εκατομμυρίων δολλαρίων. Το πρόγραμμα θα μπεί σε εφαρμογή το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2023. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αλλαγές σε προσωπικό, διαδικασίες, υποδομές και άλλες περιοχές και θα εστιάσει στους εταιρικούς και εκδοτικούς τομείς. Το πρόγραμμα μείωσης κόστους, σε συνδυασμό με την συγχώνευση κόστους $100 εκατομμυρίων με την Zynga, δεν αναμένεται να επηρεάσει την παράδοση projects για τα επόμενα χρόνια. Η Take-Two πιστεύει πως αυτές οι ενέργειες, σε συνδυασμό με την εστίασή της στην αύξηση των κερδών, θα επιτρέψει στην εταιρεία να μεγιστοποιήσει τα περιθώρια εσόδων καθώς ανταποκρίνεται στην αναμενόμενη ανάπτυξή της για τα επόμενα χρόνια".

Ενδεχομένως σύντομα να έχουμε περισσότερες επίσημες πληροφορίες απο την ίδια την εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*