Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take Two του GTA 6 ακυρώνει νέα projects εκατομμυρίων δολαρίων και απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους της

*
Η Take Two του GTA 6 ανακοίνωσε πως μπαίνει κι αυτή στο χορό της αγοράς με τις απολύσεις και ακυρώνει και σημαντικά projects. Η εταιρεία που έχει στην κατοχή της τις 2Κ, Gearbox Entertainment, Private Division και Rockstar Games ανακοίνωσε πως θα διώξει σχεδόν το 5% του προσωπικού της, δηλαδή σχεδόν 600 υπαλλήλους (τον Μάρτιο του 2023 η Take Two είχε δηλώσει πως έχει 11.580 υπαλλήλους).

Παράλληλα, θα ακυρώσει νέα και τρέχοντα projects αξίας και όλα τα παραπάνω θα της εξοικονομήσουν ένα ποσό της τάξης των 200 εκατομμυρίων δολαρίων (145 εκατομμύρια δολάρια από τα projects και 35 εκατομμύρια δολάρια από τους μισθούς των εργαζομένων).


Περισσότερες πληροφορίες για το ποια θα είναι αυτά τα projects δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, απλά αναφέρθηκε πως όλη αυτή η διαδικασία αναπροσαρμογής σχεδίων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*