Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Shawn Layden

*
O Shawn Layden, πρώην διευθυντικό στέλεχος του PlayStation, εντάχθηκε στο δυναμικό της Tencent, έχοντας το ρόλο του σύμβουλου σε θέματα στρατηγικής. Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσω του Linkedin και λέγεται πως ο Layden θα δίνει συμβουλές, θα βοηθάει και θα υποστηρίζει την ομάδα της Tencent, οι δραστηριότητες και οι υπο0χρεώσεις της οποίας στη βιομηχανία αυξάνονται συνεχώς.

"Βρισκόμαστε σε μία καθοριστική εποχή για τον gaming και τη διαδραστική διασκέδαση. Μπροστά μας ανοίγονται πολλοί πιθανοί δρόμοι, αλλά λίγοι έχουν βάθος, προσφέρουν δυνατότητες διεύρυνσης, είναι περιεκτικοί, εποικοδομητικοί, εμπνευσμένοι και/ή βιώσιμοι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω αυτό το ταξίδι της ανακάλυψης και ευχαριστώ την Tencent για την ευκαιρία".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*