Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η The Pokémon Company απειλεί με ποινές όσους ανταλλάζουν τροποποιημένα Pokémon

*
Η The Pokémon Company απειλεί να μπλοκάρει την online πρόσβαση στα παιχνίδια της, για όσους ανταλλάζουν εσκεμμένα τροποποιημένα Pokémon. Ακόμα η εταιρεία αναφέρει ότι οι χρήστες αυτοί κινδυνεύουν και με αποκλεισμό από υπηρεσίες όπως το Pokémon Home. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση δεδομένων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του λογισμικού και των εφαρμογών.

"Θα προβούμε στις ακόλουθες ενέργειες κατά των χρηστών που προκαλούν προβλήματα σε άλλους, όπως εκείνους που ανταλλάσσουν τροποποιημένα Pokémon ή εκείνους των οποίων οι ενέργειες θεωρούνται ακατάλληλες από λειτουργικής άποψης".


Τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν κατά εκείνων που διαπιστώθηκε ότι κάνουν ανταλλαγές τροποποιημένων δεδομένων περιλαμβάνουν:

- περιορισμό του διαδικτυακού παιχνιδιού για τη σειρά Pokémon
- περιορισμούς στη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής στην έκδοση του Pokémon Home για φορητές συσκευές
- αναστολή της χρήσης των εκδόσεων του Pokémon Home για το Nintendo Switch και για φορητές συσκευές
- περιορισμό στη χρήση του Pokémon Bank για τη μεταφορά Pokémon στο Pokémon Home

Η εταιρεία σημειώνει ότι οι παραπάνω ποινές θα είναι είτε περιορισμένης χρονική διάρκειας, είτε μόνιμες και δεν θα υπάρξει η οποιαδήποτε αποζημίωση για όσους παραβούν τους κανόνες.

Βεβαίως, είναι δυνατό κάποιοι παίκτες να λάβουν τροποποιημένα Pokémon κατά τη διάρκεια ανταλλαγών, δίχως να το καταλάβουν και στη συνέχεια να τα δώσουν σε άλλους. Η The Pokémon Company τονίζει ότι θα τιμωρούνται μόνο όσοι κάνουν εσκεμμένες ανταλλαγές τροποποιημένων δεδομένων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*