Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η The Pokémon Company κοιτάει το μέλλον με NFTs και metaverse

*
Η The Pokémon Company International ανάρτησε μια νέα αγγελία, μέσω της οποίας αναζητά κάποιον με γνώσεις στο blockchain, τα NFTs και το metaverse. Πρόκειται για βασικό ρόλο στο President & Corporate Development Office της εταιρείας. Το γραφείο αυτό έχει συγκεκριμένες υπευθυνότητες, όπως η συμβουλευτική υποστήριξη στον πρόεδρο της Pokémon Company, Tsunekazu Ishihara και στην εκτελεστική ομάδα της ηγεσίας, όσον αφορά την μακροχρόνια στρατηγική της εταιρείας. Εκείνος που θα προσληφθεί θα έχει την ευθύνη του εντοπισμού, της αποτίμησης και της πραγματοποίησης επενδύσεων, στρατηγικών projects και συνεργασιών, για την υποστήριξη της μακροχρόνιας ανάπτυξης του οργανισμού. Επιπλέον, θα πρέπει να παρακολουθεί την τεχνολογία και τις τάσεις της αγοράς του gaming, των παικτών και των μέσω ενημέρωσης. Η γνώση και κατανόηση του Web 3, είναι απαραίτητο προσόν για όσους επιθυμούν να καταλάβουν τη θέση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*