Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η THQ Nordic φέρνει στο Nintendo Switch το Gothic Classic (trailer)

Η THQ Nordic ανακοίνωσε το Gothic Classic για το Nintendo Switch. Πρόκειται για μια απλή μεταφορά του κώδικα του παιχνιδιού Gothic, δίχως remastering ή remaking και θα λανσαριστεί στις 28 Σεπτεμβρίου.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει σε όλο το βασίλειο της Myrtana. Ορδές Orks εισέβαλαν στη γη των ανθρώπων και ο βασιλιάς θα χρειαστεί πολύ μετάλλευμα για να σφυρηλατήσει αρκετά όπλα, εάν ο στρατός του πρόκειται να αντισταθεί σε αυτήν την απειλή. Όποιος παραβαίνει το νόμο σε αυτές τις πλέον σκοτεινές εποχές καταδικάζεται να υπηρετήσει στη γιγάντια αποικία της Khorinis, εξορύσσοντας το τόσο απαραίτητο μετάλλευμα. Σας ρίχνουν μέσα από το φράγμα σε αυτή την αποικία φυλακών. Με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να επιβιώσετε και να σχηματίσετε ασταθείς συμμαχίες μέχρι να μπορέσετε επιτέλους να ξεφύγετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*