Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι τίτλοι έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε άλλες πλατφόρμες ή ακόμη και στο αρχικό Switch, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία συνεχίζει τη στρατηγική των ports και re-releases για τη νέα κονσόλα. Παράλληλα, το SpongeBob SquarePants: Titans of the Tide πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, ενώ είχε αρχικά λανσαριστεί για το Switch 2 μέσα στο 2025.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη τάση ενίσχυσης της βιβλιοθήκης του Switch 2 με τίτλους τρίτων εταιρειών, ιδιαίτερα μέσω αναβαθμισμένων εκδόσεων και μεταφορών ήδη υπαρχόντων ίτλων.
Η THQ Nordic φαίνεται έτσι να στηρίζει ενεργά το οικοσύστημα της Nintendo, αξιοποιώντας τον ήδη πλούσιο κατάλογο τίτλων της και φέρνοντας γνωστά IPs σε περισσότερους παίκτες, είτε μέσω νέων εκδόσεων, είτε μέσω μεταφοράς τίτλων σε διαφορετικές πλατφόρμες.
Leon Must Die Forever: Κυκλοφόρησε το minigame του Resident Evil Requiem (trailer)



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity