Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η THQ Nordic και η Nine Rocks Games ανακοίνωσαν το Way of the Hunter (trailer)

Η THQ Nordic σε συνεργασία με την Nine Rocks Games, ανακοίνωσαν το animal hunting game, Way of the Hunter. Η ημερομηνία του παιχνιδιού δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά o τίτλος θα είναι διαθέσιμος για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Στο Way of the Hunter, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός έμπειρου κυνηγού. Σκοπός τους είναι να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση να πουλάνε κρέας υψηλής ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο κυνηγός θα πρέπει να παρακολουθεί τα ίχνη των ζώων, ενώ προσεκτικά θα πρέπει να ακολουθεί τα θηράματα του χωρίς να τον αντιληφθούν. Ο τίτλος περιλαμβάνει αυθεντικό εξοπλισμό και οπλισμό με τον χειρισμό των όπλων να είναι ρεαλιστικός. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν σε δύο τεράστιες περιοχές ανοιχτού κόσμου ιδανικές για κυνήγι, με τη πρώτη να βρίσκεται στις ΗΠΑ και τη δεύτερη στην Ευρώπη.

"Με το Way of the Hunter, θα ξεκινήσουμε ένα νέο franchise, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να ζήσουν την εμπειρία του κυνηγιού όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθήσουν και την πλούσια ιστορία του. Για να φτιάξουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούσαμε, δημιουργήσαμε μια ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες, που έχουν εργαστεί σε παιχνίδια όπως το DayZ και τα Cabela’s hunting games." Ήταν τα λόγια του David Durcak, CEO της Nine Rocks Games.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*