Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Turn 10 Studios και η Hutch ετοιμάζουν ένα νέο car customisation game για φορητές συσκευές

*
Η developer του Forza Horizon, Turn 10 Studios συνεργάζεται Hutch (Rebel Racing, F1 Clash, Top Drives) για τη δημιουργία ενός standalone car customisation game για φορητές συσκευές. Η δεύτερη είναι επικεφαλής της ανάπτυξης και η πρώτη προσφέρει συμβουλευτική καθοδήγηση με βάση την εμπειρία της στον χώρο. Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του τίτλου και οι δύο εταιρείες θα αποκαλύψουν περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

"Η φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη παιχνιδιών προέρχεται κυρίως από φορητές συσκευές με εμπειρίες που δουλεύουν ρολόι για τους παίκτες σε αυτήν την πλατφόρμα», δήλωσε ο CEO της Hutch, Shaun Rutland. "Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία παιχνιδιών στρατηγικής, που επιτρέπουν στην κοινότητα των παικτών μας να γιορτάσει το πάθος τους για τα αυτοκίνητα".


"Είναι το ίδιο πάθος για τα αυτοκίνητα, καθώς και η δημιουργία κορυφαίων τίτλων για το είδος που μας έφερε κοντά με την Turn 10. Το να συνεργαστούμε για να δουλέψουμε σε έναν τίτλο ήταν κάτι πολύ λογικό και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα σας δείξουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων ετών συνεργασίας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*