Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft ανακοίνωσε το team-based battle arena game Project Q

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναπτύσει ένα νέο team-based battle arena game, με την κωδική ονομασία Project Q. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

"Παρουσιάζουμε το Project Q, ένα νέο team battle arena που επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τη δική τους εμπειρία. Το παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, οι δοκιμές θα είναι διαρκείς και προς το παρόν μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας", αναφέρει tweet της γαλλικής εταιρείας.

Σε νέο tweet, η Ubisoft διευκρίνισει ότι δεν πρόκειται για battle royale, θα υπάρχουν μια σειρά από PvP modes και σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένας και μοναδικός στόχος, η διασκέδαση. Επίσης δεν υπάρχουν πλάνα να προστεθούν NFTs στο παιχνίδι.


Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στις δοκιμές, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*