Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft απενεργοποιεί λογαριασμούς χρηστών δίχως δραστηριότητα, έστω και αν έχουν αγοράσει παιχνίδια

*
Η Ubisoft απενεργοποίησε λογαριασμούς χρηστών που είχαν να χρησιμοποιηθούν για καιρό και δεν επιτρέπει πλέον την πρόσβαση σε παιχνίδια που αυτοί είχαν αγοράσει. Χρήστης του Twitter αναφέρει ότι έλαβε ένα email από τη Ubisoft, με την προειδοποίηση ότι αν δεν έκανε κλικ στο link του μηνύματος, ο λογαριασμός του θα απενεργοποιηθεί και χάσει την πρόσβαση σε παιχνίδια που έχει αγοράσει μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο.

Η απάντηση του τμήματος υποστήριξης της Ubisoft μέσω μηνύματος στο Twitter ήταν η εξής: “Απλώς θέλαμε να ενημερώσουμε ότι μπορείτε να αποφύγετε την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, συνδέοντας τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών (από τη λήψη του email) και επιλέγοντας τον σύνδεσμο Ακύρωση Απενεργοποίησης Λογαριασμού που περιέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου".


Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, εκπρόσωπος της Ubisoft υποστήριξε ότι λόγω των διατάξεων του GDPR, η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να απενεργοποιήσει τους μη ενεργούς λογαριασμούς, για να συμμορφωθεί με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

"Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι ο εν λόγω λογαριασμός θα συνεχίσει να μη χρησιμοποιείται", αναφέρει ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα της Ubisoft.

Η Ubisoft ισχυρίζεται επίσης ότι δεν θα διαγράψει λογαριασμούς με αγορές που συνδέονται με αυτόν για τέσσερα χρόνια, αν και το παραπάνω email που εστάλη στον χρήστη φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με αυτό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*