Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft αποκαλύπτει το μέγεθος που θα έχουν οι πλανήτες του Star Wars Outlaws

*
Ο Julian Gerighty, creative director του Star Wars Outlaws, μίλησε για το μέγεθος των πλανητών που θα υπάρχουν στο καινούργιο open-world game της Ubisoft.

Όπως αποκάλυψε, κάθε πλανήτης του Star Wars Outlaws θα έχει το μέγεθος από δύο ή τρεις ζώνες του χάρτη από το Assassin’s Creed Odyssey. Στη συνέχεια δήλωσε πως όλοι οι πλανήτες του νέου τίτλου σχεδιάζονται εξ’ ολοκλήρου από τη Massive Entertainment και πως κανένας τους δεν είναι procedurally generated.


Ο Gerighty αναφέρθηκε και στην πρωταγωνίστρια του Star Wars Outlaws, Kay Vest, λέγοντας πως είναι άμεσα επηρεασμένη από χαρακτήρες όπως οι Han Solo, Indiana Jones, James Bond και Jack Sparrow. Στην προκειμένη, η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς τον Han Solo, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Harrison Ford, καθώς είναι ο αγαπημένος του Gerighty.

Το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει το 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Ubisoft Connect).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*