Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft υπόσχεται περισσότερα NFTs στα παιχνίδια της, παρά τις πολλές αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου

*
Η Ubisoft σκοπεύει να διαθέσει περισσότερα NFTs με τα μελλοντικά της παιχνίδια, παρόλο που παρόμοιες κινήσεις στο παρελθόν προκάλεσαν την οργή του κοινού της. Η σχετική πλατφόρμα NFTs της γαλλικής εταιρείας ονομάζεται Quartz και είναι η πρώτη πλατφόρμα με playable NFTs σε AAA games. Αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και έχει ήδη κερδίσει την αντιπάθεια μεγάλου ποσοστού των gamers, οι οποίοι έσπευσαν να κατακρίνουν τη δημιουργία της.

Παρα τις αποδοκιμασίες του κοινού λοιπόν η ιστοσελίδα της Ubisoft Quartz ενημερώνει τους παίκτες ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσθέτει Digits (τα αντίστοιχα NFTs) στα μελλοντικά της παιχνίδια. Το Ghost Recon Breakpoint ήταν το πρώτο παιχνίδι που έλαβε Digits και η Ubisoft δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους επένδυσαν σε αυτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*