Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve αναβαθμίζει την εφαρμογή του Steam για φορητές συσκευές (trailer)

Με νέα φινέτσα έρχεται το Steam σε φορητές συσκευές, καθώς η Valve αναβαθμίζει εξολοκλήρου την εφαρμογή σε iOS και Android συσκευές προσφέροντας νέες δυνατότητες στους χρήστες του.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή του Steam προσφέρει νέους τρόπους για την εξουσιοδοτημένη είσοδο στον λογαριασμό χρηστών, πέρα του κλασικού two-factor authentication, με την προσθήκη του κωδικού QR που επιτρέπει άμεση πρόσβαση, χωρίς χρήση διαπιστευτηρίων. Οι χρήστες με το πάτημα ενός πλήκτρου θα μπορούν να επιλέγουν ή να απορρίπτουν πιθανές εισόδους στον λογαριασμό.

Στο κομμάτι της διαχείρισης του προφίλ, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τις συσκευές που είναι δηλωμένος ο λογαριασμός, ενώ λειτουργίες που υφίσταται στην πλατφόρμα του Steam στο PC (περιήγηση στο store, ανταλλαγή αντικειμένων, wishlists και αλλά) είναι πλέον πιο διαθέσιμες στις φορητές συσκευές. Το ιδιαίτερα σημαντικό feature στην νέα έκδοση της εφαρμογής, είναι ο δυνατότητα για λήψη και έλεγχο ενημερώσεων στην βιβλιοθήκη των παιχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*