Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve διέρρευσε το Prototype Build του Left 4 Dead στο Counter Strike 1.6 update

*
Μετά την κυκλοφορία του update για το Counter Strike 1.6, παίκτες ανακάλυψαν πως η Valve με έναν περίεργο τρόπο διέρρευσε το prototype build του Left 4 Dead το οποίο ονομάζονταν Terror Strike. Ήταν το βασικό concept του παιχνιδιού που φαινόταν πως ήταν ένα απλό game mode του Counter Strike, με έναν terrorist να έπρεπε να τοποθετήσει την βόμβα πριν τον σκοτώσουν τα zombies που έκαναν συνεχώς respawn.

Στο gameplay clip που δημοσίευσε ο λογαριασμός Gabe Follower στο X, βλέπουμε έναν terrorist του Counter Strike να κρατάει ένα handgun και να πηγαίνει γύρω γύρω στο map ενώ τον κυνηγούν χαρακτήρες που μοιάζουν με zombies.

Στο prototype build που διέρευσε υπάρχει η εξής περιγραφή: "Όταν τοποθετηθεί η βόμβα, κάθε zombie θα κάνει respawn και ένα horde θα κυνηγήσει τους survivors. Αυτοί θα πρέπει να επιβιώσουν σκοτώνοντας όλα τα zombies. Ο γύρος κερδίζεται όταν σκοτωθούν όλα τα zombies ενώ έχει τοποθετηθεί η βόμβα".


Δείτε παρακάτω το gameplay clip του "Terror Strike".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*