Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve κυκλοφόρησε update για το Steam Deck φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά

*
Το Steam Deck της Valve έλαβε ένα καινούργιο update που του πρόσθεσε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι κάτοχοί του. Η συσκευή τώρα υποστηρίζει dual-trackpad keyboard mode, ενεργοποιώντας αμφότερα τα trackpads της για πληκτρολόγηση, αλλά και το full-size virtual keyboard σε Linux desktop mode. Επίσης, χάρη στο update είναι δυνατή η προσαρμογή των deadzones των joysticks και των trackpads.

Εκτός αυτών, η τελευταία ενημέρωση του Steam Deck έφερε και ορισμένες βελτιώσεις. Το Wi-Fi πλέον συνδέεται αυτόματα και δε ζητά από τον χρήστη κωδικούς που έχουν ήδη πληκτρολογηθεί στο παρελθόν. Υπήρξαν επίσης πολλές διορθώσεις στο USB-C του καινούργιου BIOS ύστερα από παράπονα χρηστών σχετικά με προβλήματα στη φόρτιση της συσκευής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*