Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Versus Evil ανακοίνωσε το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Stray Souls (trailer)

Η Versus Evil και η Jukai Studio ανακοίνωσαν το νέο ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Stray Souls, που θα γίνει διαθέσιμο τον Φθινόπωρο του 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Πρόκειται για ένα third person, action-horror με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του Daniel. Ο πρωταγωνιστής θα κληρονομήσει από την γιαγιά του ένα σπίτι στην πόλη Aspen Falls, ωστόσο η τύχη του δεν είναι αυτή που φαντάζει. Η Aspen Falls είναι ένα μυστήριο μέρος και η μοίρα του θα αλλάξει όταν συναντήσει μια άγνωστη γυναικά που γνωρίζει την οικογένεια του, καθώς και το σκοτεινό μυστικό που τους συνδέει. Το Stray Souls προσφέρει μια έντονη εμπειρία τρόμου, γεμάτη από γρίφους, μάχες με τρομακτικά πλάσματα, όλα σχεδιασμένα από την Jukai Studio μέσω της Unreal Engine 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*