Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η χρήση mods δεν είναι διαφορετική από τα cheats αναφέρει η Capcom

*
Εδώ και χρόνια είναι της μόδας η εγκατάσταση mods ώστε τα παιχνίδια να γίνονται είτε πιο ενδιαφέροντα είτε πιο διασκεδαστικά. Μερικές ομάδες ανάπτυξης επιτρέπουν στους fans να πειράζουν τα παιχνίδια τους, σε κάποιες άλλες όμως δεν αρέσει η ιδέα. Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται να ανήκει η Capcom. Σε ένα video στο κανάλι Capcom R&D στο YouTube, η εταιρία μίλησε για τα cheats και την πειρατεία των PC games και το αντίκτυπο που έχουν.

Σύμφωνα λοιπόν με την Capcom, όλα τα mods πρέπει να χαρακτηρίζονται ως cheats εκτός αν υπάρχει επίσημη υποστήριξή τους. Από την μία δηλώνει πως τα περισσότερα mods έχουν θετικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια, ωστόσο στο επιχειρησιακό κομμάτι μπορεί να είναι καταστροφικά και σε θέμα φήμης - αν εγκατασταθούν προκλητικά mods - και στο φόρτο εργασίας - αφού τα support teams θα έχουν περισσότερη δουλειά να βοηθήσουν όσους έκαναν εγκατάσταση ελαττωματικά mods -. Αυτά μπορούν να καθυστερήσουν την παραγωγή ενός παιχνιδιού και να αυξήσουν το κόστος ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*