Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Zynga θα καθυστερήσει το λανσάρισμα του Star Wars: Hunters μέχρι και το 2023

*
Το free-to-play arena shooter Star Wars: Hunters δεν θα κυκλοφορήσει τελικά πριν από το 2023. Η Zynga ανακοίνωσε τη δεύτερη καθυστέρηση του παιχνιδιού ώστε να διασφαλίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κοινού. Σκοπός της εταιρείας είναι να δημιουργήσει έναν τίτλο που θα ψυχαγωγεί τους παίκτες του για πολλά χρόνια και άρα θα συνεχίσει υποστηρίζεται με συχνό επιπλέον περιεχόμενο για καιρό μετά από το λανσάρισμά του.

Το Star Wars: Hunters είναι ένα team-based multiplayer shooter που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, iOS και Android. Ο τίτλος θα διαδραματίζεται μετά από την πτώση του Galactic Empire και θα περιέχει χαρακτήρες όπως bounty hunters, rebellion heroes, Wookiee warriors και imperial stormtroopers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*