Το Bananza, που κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch 2, είναι το πρώτο 3D παιχνίδι Donkey Kong εδώ και 25 χρόνια και αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το Super Mario Odyssey. Ακριβώς όπως οι ιδέες από το Odyssey επηρέασαν το Bananza, ο Motokura αναμένει ότι τα διδάγματα και οι καινοτομίες από το παιχνίδι Donkey Kong θα μεταφερθούν σε μελλοντικούς τίτλους.
Στο παιχνίδι, ο Donkey Kong περιπλανιέται μαζί με την Pauline. Ωστόσο, ο Motokura επέλεξε να μην διευκρινίσει λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο ή το timeline της Pauline, ενθαρρύνοντας αντ' αυτού τους παίκτες να ερμηνεύσουν οι ίδιοι την ιστορία.
Σημαντικό: Η Sony ετοιμάζεται να αποσύρει τα «PlayStation Network» και «PSN»




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity