Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιδιαίτερο το στυλ του puzzle shooter Children of the Sun της Devolver Digital (trailer)

Το third-person puzzle shooter Children of the Sun θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) στις 9 Απριλίου, όπως ανακοίνωσαν η Devolver Digital και η Rene Rother.

Φλεγόμενη από θυμό, η THE GIRLD διεξάγει έναν πόλεμο μιας γυναίκας εναντίον της CULT, βγάζοντας από τη μέση ένα προς ένα τα μέλη της οργάνωσης, μέχρι να φτάσει στον πραγματικό της στόχο που είναι ο THE LEADER. Στην πορεία θα ξετυλίξει τη σκοτεινή αλήθεια για αυτό το μυστηριώδες τάγμα και τις φρικαλεότητες που διέπραξαν στο όνομα του κυρίου τους.


Σε αυτό το τακτικό shooter παζλ τρίτου προσώπου, αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας σφαίρας, οδηγώντας την σε όλο και πιο περίπλοκα και προκλητικά επίπεδα για να σκοτώσετε τους cultists, να ενεργοποιήσετε παγίδες και να αναδιαμορφώσετε το περιβάλλον. Κάθε βολή μετράει και η ακρίβεια ανταμείβεται. Η διάλυση της οργάνωσης είναι απόλυτα ικανοποιητική. κάνοντας το με στυλ ακόμα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*