Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήλιος και ελληνική μυθολογία περιμένουν τους παίκτες του Mythwrecked: Ambrosia Island (video)

H Polygon Treehouse ανακοίνωσε το friend 'em up story adventure, Mythwrecked: Ambrosia Island. Η εταιρεία είναι γνωστή από την ανάπτυξη του Röki, που είναι επηρεασμένο από τους μύθους της Σκανδιναβίας, όμως αυτή τη φορά επιλέγει τον ήλιο και την ελληνική μυθολογία.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Alex, που αναζητά ένα διάλειμμα από τη μοντέρνα ζωή. Καταλήγει ναυαγισμένη στο Ambrosia Island όπου ζουν οι Έλληνες θεοί, όμως όλοι έχουν χάσει τη μνήμη τους. Έτσι λοιπόν, αποστολή των παικτών θα είναι να βοηθήσουν τους θεούς να θυμηθούν το παρελθόν τους και να δημιουργήσουν ξανά τις φιλίες τους.




Το gameplay θα βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην εξερεύνηση, καθώς οι παίκτες θα αναζητούν στοιχεία στο Ambrosia Island και θα μιλάνε με τους θεούς για να μάθουν πληροφορίες. Η Polygon Treehouse αναφέρει ότι το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω απο θέματα όπως η φιλία, η οικογένεια και η κοινότητα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*