Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορία για το The Mageseeker: A League of Legends Story (trailer)

Η Riot Forge και η Digital Sun ανακοίνωσαν πως το action RPG, The Mageseeker: A League of Legends Story θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG).

Επίσης, μια Collector’s Edition γίνει διαθέσιμη στην τιμή των $169,99. Θα περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο του Sylas, ένα art book, ένα deluxe art print, μια special έκδοση ενός comic με σκληρό εξώφυλλο, κάποιες καρφίτσες από σμάλτο και ένα βινύλιο με το soundtrack.


To The Mageseeker: A League of Legends Story λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του League of Legends. Στο βασίλειο της Demacia, οι Mageseekers καταπιέζουν τους πολίτες και επιβάλλονται σε αυτούς μέσω της μαγείας, τους κρατούν αιχμαλώτους ή τους οδηγούν στην παρανομία.

Έχετε την δυνατότητα να παίξετε στον ρόλο του Sylas, ένος μάγου που κλέβει ξόρκια και μόλις απελευθερώθηκε από την αιχμαλωσία. Θα πρέπει να απελευθερώσετε την πατρίδα σας και να αντιμετωπίσετε την τυραννία των Mageseekers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*