Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το A Street Cat’s Tale (trailer)

Η CFK σε συνεργασία με την feemodev ανακοίνωσαν ότι το A Street Cat’s Tale θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 28 Απριλίου 2022. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πρώτη φορά στις 2 Αυγούστου 2019, για iOS και Android, ενώ έπειτα ακολούθησαν οι εκδόσεις για PC (Steam) στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 και Nintendo Switch στις 12 Μαρτίου 2020.

Αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας μικρής γάτας που έχει χάσει την μητέρα του. Θα πρέπει να βοηθήσετε το ανυπεράσπιστο γατάκι να βρει τροφή μέσα στην πόλη για να μην πεθάνει από την πείνα. Κατά την διάρκεια της περιπέτειας του, το μικρό ζωάκι θα συναντήσει διαφορετικούς ανθρώπους που κάποιοι θα δεχτούν να το ταΐσουν, ενώ σε κάποιους άλλους η βοήθεια από το γατάκι θα αποδειχθεί πολύτιμη ώστε να συνεχίσουν την ζωή τους.


Ανάλογα το πώς θα παίξετε το παιχνίδι και τις επιλογές που κάνετε για να μεγαλώσετε το γατάκι, θα υπάρχουν και διαφορετικά τέλη, οπότε το μέλλον της αδέσποτης γάτας είναι στα χέρια σας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*