Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Arcadegeddon για κονσόλες και PC

*
Η ομάδα ανάπτυξης IllFonic ανακοίνωσε πως το Arcadegeddon θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store) στις 5 Ιουλίου. Το παιχνίδι μέχρι στιγμής είναι σε φάση Early Access και είναι διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC.

Με το full launch του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται αρκετό νέο περιεχόμενο καθώς και υποστήριξη crossplay. Επιπλέον, η Nighthawk Interactive θα κυκλοφορήσει τις φυσικές εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.


Σύμφωνα με την περιγραφή από την IllFonic, οι παίκτες καλούνται να σώσουν το τοπικό arcade τους από την μεγαλοεπιχείρηση Fun Fun Co. Θα υποστηρίζει solo co-op μέχρι τέσσερα άτομα. Το παιχνίδι θα έχει μια πληθώρα από biomes και bosses καθώς και PvP challenges.

Όσοι υποστήριξαν το παιχνίδι στη φάση Early Access θα λάβουν το Adopters Pack, που περιλαμβάνει ένα appreciation outfit και decoration για το Gilly's Arcade, ένα πενθήμερο minimum XP Boost και ένα currency boost bundle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*