Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Inescapable: No Rules, No Rescue (trailer)

Η Aksys Games και η Dreamloop Games ανακοίνωσαν πως το Inescapable: No Rules, No Rescue, ένα narrative adventure game, θα λανσαριστεί στις 19 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

O CEO της Dreamloop Games Joni Lappalainen σε συνέντεξη τύπου αναφέρει: "Το Inescapable: No Rules, No Rescue δεν είναι ένα Death Game. Η μάλλον, δεν είναι απλά ε΄να Death Game. Εδώ οι σχέσεις με τους υπόλοιπους χαρακτήρες παίζουν σημαντικό ρόλο. Έχει να κάνει με το πως 6 μήνες κάτω από τρελές συνθήκες μπορούν να αλλάξουν έναν άνθρωπο. Οι επιλογές του παίκτη παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του ίδιου είδους".


Σύμφωνα με την περιγραφή της Aksys Games, το σενάριο διαδραματίζεται σε ένα τροπικό νησί. Έχουν απαγάγει τον πρωταγωνιστή και τον έχουν βάλει να παίξει σε ένα σατανικό reality TV show με 10 αγνώστους. Στο τέλος της διαμονής τους, ο καθένας θα κερδίσει 500 χιλιάδες δολάρια... Αν επιβιώσουν.

Δείτε παρακάτω το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*