Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το turn-based action RESEARCH and DESTROY

*
Η Spike Chunsoft και η Implausible Industries ανακοίνωσαν πως το turn-based action RESEARCH and DESTROY θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 25 Απριλίου 2022. Επιπλέον, οι δύο εταιρίες ανέφεραν πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έφερε στην δημοσιότητα η Spike Chunsoft, το RESEARCH and DESTROY είναι ένα turn-based action game με ταυτόχρονο local ή online co-op. Οι παίκτες καλούνται να ελέγξουν τρείς Super Scientists, να ερευνήσουν καινούργια όπλα και να καταστρέψουν τα Supernatural hordes που απειλούν την ανθρωπότητα. Επιπλέον, η εταιρία αναφέρει πως κανένα playthrough δεν είναι το ίδιο με το προηγούμενο, καθώς οι τακτικές που θα ακολουθήσει ο παίκτης καθορίζουν και το αποτέλεσμα της μάχης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*