Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Baten Kaitos I & II HD Remaster (trailer)

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Baten Kaitos I & II HD Remaster. Το πακέτο αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου για το Nintendo Switch και οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν τα μαγικά ταξίδια των δύο τίτλων που φέρνουν στο προσκήνιο card-based RPG μηχανισμούς και αποφάσεις που πρέπει να πάρουν άμεσα οι παίκτες για να οδηγηθούν στη νίκη. Πρωταγωνιστές είναι και τα Guardian Spirits, τα οποία συνοδεύουν τους χαρακτήρες. Το Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean εξιστορεί την περιπέτεια του Kalas, ο οποίος ψάχνει εκδίκηση για το θάνατο του αδερφού και του παππού του, και με τη βοήθεια της Xelha ξεκινούν έναν αγώνα να νικήσουν την Alfard Empire. Το Baten Kaitos Origins λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου τίτλου και η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο τον Sagi, ο οποίος προσπαθεί να «καθαρίσει» το όνομά του αφού πέφτει θύμα πλεκτάνης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*