Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Meet Your Maker (trailer)

To Meet Your Maker θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam), όπως ανακοίνωσε η Behaviour Interactive.

Το Meet Your Maker είναι ένα post-apocalyptic, building και raiding first-person shooter με τους παίκτες να έχουν δύο βασικούς ρόλους, τους δημιουργούς και τους εισβολείς. Οι δημιουργοί μπορούν να χτίσουν ένα δικό τους φρούριο γεμάτο από θανατηφόρες παγίδες και πολεμιστές, με σκοπό να φυλάξουν τους τελευταίους πόρους που έχουν μείνει στην κατεστραμμένη Γη. Οι εισβολείς από την άλλη, είναι παίκτες που εισβάλουν στα φρούρια άλλων παικτών, με σκοπό να ολοκληρώσουν τις προκλήσεις τους και να συλλέξουν τους πόρους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*